La Cinètika Busca!

La lluita per la llibertat dels presos i les preses politiques, ara té una nova proposta.

Des de La Cinètika busquem gent amb ganes i bon gust per fer un mural que se sumi a la idea de la solidaritat, suport mutu i autogestió. Tot allò que pugui connectar amb la solidaritat amb les preses polítiques.

De què va aquest mural? Doncs tenim una paret buida a la que volem donar vida. Per això estem buscant gent amb ganes de fer-ho. Aquest mural té una proporció de mes o menys 8×2 metres i el que volem és que la teva creativitat no tingui fronteres. El que no volem és que reprodueixi sang i mort. Volem que aquest mural sigui el més invitatiu possible.

Ara tu ens preguntarás: Com puc participar? Tens la data límit fins al 30 de setembre. Ens podrás presentar la teva idea tots els diumenges a les 19:30 a La Cinètika.

Hauràs de deixar la teva proposta a La Cinètika i amb totes les recollides farem una exposició.

Aquesta exposició se celebrarà l’1 d’octubre, amb sopar musical vegà, amb un concert més que especial i bona música per part de Radio Bronka. El millor d’això es que la gent que visitará la expo tindrá la oportunitat de triar la idea que més li agradi i amb els resultats, seleccionarem la proposta més popular. Aquesta serà la que tindrà l’espai per fer aquest mural i la persona responsable no haurà de preocupar-se per les tintes i esprais. Tot això a càrrec de La Cinètilka.

Qui tingui interès de participar en aquest projecte més guai i si teniu alguna pregunta o dubte, podeu escriure per: lacinetika@riseup.net.

T’estem esperant i et volem conèixer!

fullsizerenderimg_20160920_152649

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: