09/12 Cicle de cinema: “El buen producto nasioná” (La vida en sombras + Magical girl)

Divendres 9 de desembre a partir de les 18:30h tenim una nova sessió de cinema escollida pel col·lectiu El Giro Zoótropo. En aquesta ocasió es projectaran Vida en sombras (1948) d’en Lorenzo Llobet-Gràcia i Magical girl (2014) d’en Carlos Vermut. Entrada lliure. I després sopador…

Vida en sombras: En Carlos Durán ha estat marcat pel cinema tota la seva vida. Nascut a una barraca de fira i autor d’una pel·lícula d’aficionat als 14 anys, acaba convertit en operador de cinema professional. En esclatar la guerra civil marxa a filmar uns plànols de la batalla i en aquest lapse de temps mor Ana, la seva dona. Tractant de fugir del sentiment de culpa que el turmenta es converteix en reporter bèl·lic però no pot evitar caure en la depressió en acabar la guerra.

Magical girl: El Luis (Luis Bermejo), professor de literatura a l’atur, intentarà fer realitat l’últim desig de l’Alicia (Lucía Pollán), la seva filla de 12 anys que està malalta d’un càncer terminal. Aquest desig és posseir el vestit oficial de la sèrie de dibuixos animats “Magical Girl Yukiko”. L’elevat preu del vestit farà que Luis s’endinsi en una insòlita i fosca cadena de xantatges que involucraran al Damián (José Sacristán) i la Bàrbara (Bárbara Lennie), canviant les seves vides per sempre.

Cartel gdz Semana 4.JPG

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: