01/07 Presentació de l’Obra Social Barcelona: “L’habitatge no és delicte”

Dissabte 1 de juliol acollim la jornada de presentació de l’Obra Social de Barcelona, col·lectiu de veïnes de Barcelona en lluita pel dret a l’habitatge i a la ciutat. Una trobada per posar en comú les lluites per l’habitatge, conèixer i debatre sobre les nostres experiències. Tot i que portem un llarg camí en la lluita pel dret a l’habitatge i la ciutat, i amb moltes ja ens coneixem, estem de presentació de coses noves!

19:00H Obra Social Barcelona: Amb projecció de vídeos inèdits sobre el #BlocLaBordeta, #LaSarebEsNuestra i el bloc #SomLaJahnela amb les persones i famílies protagonistes.

També presentarem els RESULTATS PRELIMINARS DE L’INFORME PER LA DESCRIMINALITZACIÓ DE L’OKUPACIÓ per el qual hem recollit informació de més de 600 casos de tot Catalunya gràcies a la col·laboració de molta gent. Podrem compartir i debatre resultats, estadístiques, línies d’anàlisi i propostes per continuar, entre totes, amb una publicació i una campanya molt potent. Perquè com diuen les companyes de Madrid, la vivienda no es delito!

20:30H TAULA RODONA ENTORN A LA LLUITA PER L’HABITATGE I EL DRET A LA CIUTAT. Podrem participar totes per organitzar-nos, fer xarxa i afrontar la realitat actual de Barcelona i Catalunya.

22:00H Sopar vegà antirrepressiu

 

DC5_SjVXUAA9GWA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: