Breu presentació Jornades Antidesarrollistes [OCT]

DGAZCi4XUAIlCmE

La idea de realitzar aquestes jornades sorgeix d’un petit grup de colegues que volíem apropar als nostres entorns polítics i al barri una perspectiva ecologista de base, autogestionada i anticapitalista.

En general hem observat que per una banda, la lluita ecologista acostuma a estar bastant oblidada en el si dels moviments polítics de base i autònoms, mentre que per l’altra banda és un discurs que ha sigut adoptat per l’esquerra institucional sense un qüestionament profund del sistema capitalista, dels mètodes de lluita i de les conneccions amb d’altres lluites.

Per això a l’organitzar aquestes jornades voldríem trencar amb aquest enfocament institucional i a la vegada posar en evidència l’importància de les actuals lluites en contra del desenvolupament i per a la protecció del medi.

Volem també afegir un enfocament interseccional amb d’altres lluites, tenint en consideració les perspectives del anticolonialisme i de gènere, per exemple. Creiem que altres perspectives són imprescindibles dins la lluita contra el desenvolupament per la defensa del media mbient i del territori, sense oblidar altres temes centrals com l’extractivisme, les macroplantacions, els monopolis en el sector agroalimentari…

Per tot això, us convidem a aquestes jornades que s’enfocaran sobre diversos nivells de lluita, tant des de la ciutat com des del camp, i tant des d’allò local com des d’allò global, a través de debats, projeccions, taules rodones, teatre… i menjar vegà, concerts i més!

Molt aviat es comunicarà el programa.

Si esteu interessades en participar de l’organització de les jornades o si voleu proposar una xerrada o activitat coherent amb les jornades, contacteu amb el correu fuckdesenvolupament@riseup.net

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: