29/09 Cinema “Snach: cerdos y diamantes”

El proper divendres 29/09/17 a les 19:30h.

Hi hauran palomites, begudes i sopar vegà “bocaos” després del cinema.

https://lacinetika.wordpress.com/2017/09/14/torna-bocaos-sopador-vega-tots-els-divendres/

Entrada lliure, V.S.O. (Versió Original Subtitulada)


 

Snatch (coneguda com Snatch: cerdos y diamantes) és una pel·lícula del director i guionista britànic Guy Ritchie.

Est és el segon llargmetratge de Ritchie, després d’haver dirigit Lock, Estoc and Two Smoking Barrels en 1998, on va treballar amb alguns dels actors que ho acompanyarien en Snatch, i és en aquesta pel·lícula on es comença a veure l’estil estètic d’aquest director: angles de càmera poc comunes, plànols aberrants i un muntatge lineal cronològic i paral·lel d’accions simultànies.

Snatch és una pel·lícula de crim que presenta un repartiment coral. Situada en els baixos fons criminals de Londres, la pel·lícula conté dues parcel·les entrellaçades: una relativa a la cerca d’un diamant robat i l’altre amb un promotor de boxa d’estar per casa anomenada Turc (Jason Statham) que es troba sota el jou d’un gangster despietat conegut com Brick Top (Alan Ford).

La pel·lícula compta amb una varietat de colorits personatges: el pikey Mickey O’Neil (Brad Pitt), l’ex agent del KGB i distribuïdor d’armes de Rússia i Uzbekistan Boris “El Navalla” Yurinov (Rade Šerbedž*ija), un lladre professional i addicte als jocs d’atzar, Frankie “Quatre Dits” (Benicio del Toro), el gangster-joier jueu nord-americà “Primer Avi” (Dennis Farina) i el cazarrecompensas Tony “Dents de Bala” (Vinnie Jones). També es distingeix per una adreça cinètica i l’estil d’edició, una parcel·la circular que presenta nombrosos girs irònics de la casualitat i la causalitat, i un ritme ràpid.

Les quotes de temes de pel·lícules, idees i motius són similars a les de la seva opera primera, Lock, Estoc and Two Smoking Barrels. També es va filmar en el mateix estil visual i amb moltes característiques dels mateixos actors (Jones, Statham, i Ford).

 

snach baja

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: