24/11 Cinema “Fight Club”

El proper divendres 24/11 a les 19:30h projectem “Fight Club”!!!

…i despres sopar vegà “Bocaos”…

Fight Club és una pel·lícula de 1999 basada en la novel·la de Chuck Palahniuk, Club de lluita. Fou dirigida per David Fincher i protagonitzada per Brad Pitt, Edward Norton, i Helena Bonham Carter. La pel·lícula compta amb una banda sonora original (BSO) a càrrec del grup The Dust Brothers. El 23 de juny de 2004, Fight Club es va convertir en un musical, adaptat per Palahniuk, Fincher, i Trent Reznor.

En el moment de la seva estrena no va tenir gran repercussió a nivell de crítica i públic, però amb els anys es va anar creant al seu voltant una aura de pel·lícula de culte.

La trama gira al voltant d’un narrador sense nom (representat per l’actor Edward Norton i designat com a Jack per a molts seguidors de la pel·lícula, perquè Tyler Durden es refereix a ell d’aquesta manera en una ocasió). Aquesta persona és un pèrit en la reconstrucció d’accidents de trànsit per a una companyia d’automòbils de gran importància. Com que pateix severs atacs d’insomni comença a anar a grups d’ajuda (un dels quals és un grup de supervivents de càncer testicular), comença a utilitzar les reunions per relaxar-se emocionalment i gràcies a això aconsegueix dormir novament.

Però aquesta pau no li dura gaire, car una dona està fent exactament el mateix que ell, fer-se passar per malalta perquè els assistents a aquestes reunions d’ajuda li donin l’atenció que tota la seva vida li ha negat. Aquesta dona es diu Marla Singer i començarà a fer estralls en la vida del protagonista. D’altra banda, Jack ha perdut el seu apartament en un dantesc incendi, i li demana ajuda a Tyler Durden, el qual li ensenya que fer sabó és increïblement semblant a fer dinamita. I amb moltes idees revolucionàries i anticulturals comencen el club de lluita: dos homes preparats per lluitar, ningú no intervé fins que un es dóna per vençut. La pel·lícula va obtenir una candidatura a l’Oscar a la millor edició de so el 1999.

fightclubbaja

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: