01/12 Cinema “Foxfire”

El proper divendres 1 de desembre a les 19:30h projectem Foxfire (2012). Entrada lliure. I després el sopador setmanal vegà BoCaos.

Nord-oest de l’Estat de Nova York, 1953, a un barri obrer d’una petita ciutat. Enmig de l’ambient de postguerra dominat per l’element masculí, un grup d’adolescents rebels i amb ganes de reivindicar el paper de la dona dins la societat, es reuneixen entorn d’una banda a la qual posaran de nom Foxfire.

Legs (Raven Adamson) serà la seva líder, a la qual seguiran, Maddy (Katie Coseni), Llana, Rita (Madeleine Bisson) i Goldie (Claire Mazerolle). Totes han sofert a las seva pell la discriminació i la humiliació per pertànyer a una classe social baixa i per haver nascut noies. Així doncs, ara és el torn de prendre’s la justícia pel seu compte, amb les seves pròpies regles, siguin quines siguin les conseqüències. Però el preu que hauran de pagar per la seva gosadia serà alt.

El director francès Laurent Cantet (La classe) segueix pel camí del cinema social més reivindicatiu a partir de l’adaptació de la famosa novel·la de l’escriptora Joyce Carol Oates.

 

 

foxbaja.jpg

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: