04/01 Cinema: “Monty Python’s Life of Brian”

Dijous 4 de gener a les 20h projectem Monty Python’s Life of Brian (La vida de Brian, 1979), dirigida per Terry Jones i interpretada pel divertit i estrambòtic grup d’actors Monty Python. És una pel·lícula satírica i insolent acusada de blasfema per molts grups religiosos degut a la seva interpretació sorneguera del relat cristià. Els reis mags confonen a Brian amb Jesucrist el dia del seu naixement i a partir d’aleshores tot serà un seguit de malentesos. Versió original subtitulada. Entrada lliure.

Brian Cohen, fill bastard d’un soldat romà i una feminista revolucionària, neix en un pessebre el mateix dia que Jesús de Natzaret. Al llarg de la seva vida serà confós constantment amb aquest, donant lloc a nombroses situacions còmiques i absurdes. Creixerà detestant l’ocupació romana de Judea, cosa que el durà a unir-se a una organització clandestina.

Brian encarna l’antiheroi, la persona normal i corrent que per un cúmul de circumstàncies casuals es veu deïficat pel fanatisme de certs elements. Sense ell pretendre-ho, cadascuna de les seves paraules es convertirà en dogma, cadascuna de les seves accions en un miracle.

BrianWEB

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: