19/01/18 Cinema “The Godfather II”

El Padrí II (títol original en anglès: The Godfather Part II) és una pel·lícula dirigida per Francis Ford Coppola i estrenada l’any 1974. És la segona part de El Padrí. Les estrelles de cine que hi apareixen són Al Pacino, Robert Duvall, Diane Keaton, Robert De Niro, John Cazale, Talia Shire i Lee Strasberg.

La pel·lícula fou nominada a onze Premis de l’Acadèmia i en guanyà sis, inclosos l’Oscar a la millor fotografia, Oscar al millor actor secundari per Robert De Niro, i fou seleccionada per a la preservació en el National Film Registry dels Estats Units.

Segona part de la trilogia El Padrí 2, gràcies a nombrosos salts enrere, fa entrecreuar-se el destí de Vito Corleone i del seu fill Michael. La pel·lícula és en efecte composta alternativament d’escenes del present (Michael és el responsable de la família) i del passat (contant l’ascensió social de Vito Corleone). Aquesta alternança permet a Francis Ford Coppola fer la comparació entre els dos personatges, una de les originalitats de la pel·lícula. Aquest llargmetratge és igualment l’ocasió per al director de retre un homenatge als nombrosos pobles que han emigrat cap als Estats Units. És sobretot el cas de l’escena durant la qual el jove Vito Corleone desembarca a Ellis Island amb els seus compatriotes.

padrinoIIbaja.jpg

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: