17/11/18 Cinema documental: “TOT INCLÒS. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra”

Dissabte 17 de novembre a les 18h el col·lectiu Tot Inclòs ens presenta un documental rellevant en el que exposen les misèries i danys que el turisme causa a les illes. Això, però, ressona amb força en el que patim a casa nostra i a tot arreu en que aquesta indústria és predominant. Hi haurà projecció i debat i l’entrada serà lliure, amb taquilla inversa per sufragar el seu desplaçament.

Tot Inclòs neix com un col·lectiu de denúncia entorn l’impacte del turisme a Mallorca anys enrere. En principi començà com a publicació monogràfica en paper (2014), fins que el 2016 va sorgir la idea del projecte de documental. El film està produït de forma totalment independent i es va autofinançar amb una campanya a les xarxes. En la seua realització han col·laborat moltes entitats i col·lectius de Mallorca, com ara les Kellys, Ciutat per a qui l’habita, GOB, Terraferida i d’altres.

La insostenibilitat

Desmuntarem l’oxímoron del «turisme sostenible», visibilitzant la ingent quantitat de recursos que consumeix la indústria turística. A més, mostrarem com ens estem dirigint a marxes forçades cap a un més que probable col·lapse.

Més info del documental.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: