14/12/18 Presentació del documental “Precaristas”

Divendres 14 de desembre a les 20h acollim la presentació del documental Precaristas. Crónica de la lucha por la vivienda en Gran Canaria, realitzat pel col·lectiu Inèrcia Docs. Aquest treball ens mostra la situació d’emergència que es viu entorn l’accés a habitatge a l’illa i la impressionant i inspiradora auto-organització popular que hi planta cara. A més la Sílvia Tomas hi participarà cantant algunes cançons.

«Després de gairebé dos anys de molta feina, debats, males postures, suor i autogestió, és un plaer per a nosaltres convidar-vos a l’estrena del documental. Per a presentar l’estrena i compartir aquest moment juntes, també hem convidat a les protagonistes d’aquesta lluita i del documental: les companyes canàries de la Federación Anarquistas Gran Canaria, del Sindicato de Inquilinas GC i de la Comunidad “La Esperanza”

Serà un plaer i un luxe poder comptar amb la presència de les companyes de la FAGC en el moment actual en que, per desgràcia, una de les okupacions que han impulsat es troba en perill. La Ilusión és un grup d’habitatges que acull a 12 famílies (20 persones adultes i 16 menors entre totes) sense recursos econòmics. Aquests habitatges són propietat de la SAREB, mesquina institució capitalista que no dubta en deixar-nos al carrer si pot generar uns beneficis.

dtlhrppwwae_fbr

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: