26/09/19 Cinema documental: “… de toda la vida”

Dijous 26 de setembre a les 20h projectem el documental De toda la vida (1986) de Lisa Berger i Carol Mazer. Una de les seves directores, Lisa Berger, ens presentarà aquest valuós treball de recuperació de la memòria feminista, revolucionària i llibertària. En ell, són les mateixes protagonistes les que ens parlen de la seva participació a la guerra i la revolució social com a dones anarquistes i, també, la seva vida des d’aleshores. Entrada lliure.

De toda la vida recull el testimoni d’onze dones anarquistes que van viure i protagonitzar la revolució social. Elles, que van lluitar per un mon nou on no hi hagués explotació, van posar al bell mig de la seva acció l’alliberament de la dona treballadora. Moltes van participar de la fundació de l’organització Mujeres Libres, que duria pràctiques radicals encara avui referents pel feminisme revolucionari.

Hi són entrevistades, entre d’altres, les ja desaparegudes Lola Iturbe, Sara Berenguer, Dolores Prat, Frederica Montseny, Mercè Comaposada, Suceso Portales… Grans veus silenciades a recordar, veritables pioneres de la lluita per la justícia social, ara que l’Estat i el Capital ens volen fer admirar els botxins de la generació més combativa de la nostra història recent. Elles van lluitar fins la mort i nosaltres ho seguirem fent.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: