30/11/19 Presentació i exposició del llibre fotogràfic “Molt malament”. A les 20h projecció de la pel.lícula Repo Man (1984)

Amb molta il.lusió des de El Sotrac us convidem a la presentació i exposició del llibre fotogràfic Molt Malament del nostre estimat amic Fidel. El llibre recull, al llarg de més de 200 pàgines, algunes de les fotos que en Fidel ha anant fent durant més de 25 anys en diferents ambients i espais relacionats d’una o altra manera amb el Punk, DIY, Hazlo tu mism@.

Després de l’exposició, a partir de les 20h projectarem Repo Man (1984).

Òpera prima d’Alex Cox, antic recuperador de cotxes, Repo Man és una delirant pel·lícula entre la comèdia, la ciència-ficció i banda sonora d’allò més gamberra a càrrec de Iggy Pop, Black Flag, Circle Jerks, Fear o the Plugz… Otto és un adolescent punk que busca un treball als carrers de Los Angeles. Un vell anomenat Bud li ofereix una ocupació irresistible: ser un Repo Man, és a dir, recuperar il·legalment cotxes que no han estat pagats pels seus amos. El negoci va vent en popa i Otto se sent a pler, però l’aparició d’un cotxe en el maleter del qual hi ha una cosa molt cobejada per gent poc escrupolosa obligarà el noi a córrer per la seva vida.

Us hi esperem!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: