Xerrada amb Memòria Lluita i Resistència: el Projecte TAV-Sagrera/Sant Andreu i les seves conseqüències

Ens tornarem a trobar el divendres dia 29 a les 17:30h a la Cinètika.

Avui ens centrarem en l’impacte del procés de gentrificació i l’anàlisi de l’entorn urbanístic i social com a eina del capital per a expulsar els estrats no-rentables del seu pla expansiu per a la ciutat mercantilitzada.

Enfocarem la sessió d’una manera dinàmica amb un taller conjunt desenvolupat per la pròpia associació i un debat extens que tractarà els Impactes Urbans, les Causes d’aquests processos urbans i tractarem de crear un ideari de les Resistències Col·lectives que podem oferir en la batalla pel nostre territori.

No us ho perdeu! I, si us plau, es prega puntualitat, ja que el taller, per gaudir-lo, cal dedicar-li espai, temps i ganes!

Seguim endavant amb aquestes jornades que de ben segur ens deixaran moltes preguntes per a futurs debats i, esperem, alguna resposta esperançadora per a seguir lluitant!

Recordem: l’accés és gratuït, per suposat, i que es vendran llibres temàtics al hall de la ma del Sotrac, així com material dels grups vinculats a la Cinètika, així com restarà a la vostra disposició informació sobre els diferents grups i activitats associades!

Seguim treballant i bona setmana!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: