02/06/2020 Torna el cinema de La Cinètika amb els germans Marx: “El hotel de los líos”

Dijous 2 de juny a les 20h reobrim la nostra enyorada sala 10 de la mà dels germans Marx: Room Service (La habitación de los líos, 1938), dirigida per William Seiter i James Anderson. Una comèdia esbojarrada on una colla d’artistes famolencs esperen la seva oportunitat. Entrada lliure.

Per precaució i responsabilitat serà necessari venir amb mascareta i mantenir una distància de seguretat. Per això l’aforament serà limitat. A La Cinètika disposem de mascaretes i gel desinfectant.

Gordon Miller, un mediocre productor de teatre, vol muntar l’obra d’un jove autor novell. Mentre espera que algun capitalista li caigui del cel per iniciar els preparatius de la funció, Miller s’ha instal·lat, amb els 22 membres de la seva companyia, a l’hotel que regenta el seu cunyat. Quan ja deu una petita fortuna a l’hotel, un inspector descobreix la seva situació i decideix fer-lo fora. Però Miller, amb la complicitat dels seus fidels Harry Binelli i el mut Faker Englund, se les enginyarà per romandre a l’hotel, cada vegada més agitat, i aconseguir aixecar el teló.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: