AIXÒ ÉS AVUI a les 20h ;) Projeccions del cicle Aquelarre: Alquímies

HASTA LAS TETAS presenta: cicle AQUELARRE

Reunir-nos davant una pantalla i veure pel·lícules és com juntar-nos davant del foc.

Les visualitzacions col·lectives teixeixen xarxes que dibuixen moments excepcionals i, a l’escalfor dels focs possibles, habiliten trobades cos a cos.

Així imaginem els aquelarres: trobades de petites xarxes i territoris afectius que furguen per qüestionar la temporalitat i l’espai que habitem. A partir d’una convocatòria oberta, rebrem els materials que componen el cicle AQUELARRE.

Aquest cicle reuneix diversos continguts que, organitzats en tres projeccions entre setembre i novembre, giren al voltant d’un eix específic per a cada trobada.

Els materials de la primera projecció construeixen un relat sobre l’experiència dels “Rituals“.

Les “Alquímies” audiovisulas organitzen la segona i les “Corporalitats” seran l’eix sobre el que estarem en la tercera projecció.

Segona projecció del cicle AQUELARRE / Alquímies

Les alquímies són transmutació de la matèria, conversió d’elements, hibridació de pràctiques i ampliació de fronteres de l’univers de possibilitats. El seu desenvolupament prolífic va ocupar dels segles III al XV aproximadament.

S’atribueix a Maria La Jueva o Maria La Profetissa l’inici d’esta pràctica i fou a partir d’ella que les bases per als estudis posteriors van quedar assentades.

Les alquimies sempre desvetllen nous relats i promouen amb això l’experimentació entre terrenys aparentment llunyans. Durant més de mil anys eixes pràctiques foren matèria de bruixes, magues, profetisses, endevinadores… totes elles abocades a rigorosos procediments que busquen trascendir el que se’ns ha donat, generar ruptures al seu entorn i provocar conexions amb el més-enllà-del-que-veiem.

Els materials que composen la segona nit de projeccions, tenen quelcom a aportar a aquest terreny tant sensorial com audiovisual. Cada una de les peces que integren el programa dialoga amb la ruptura de llenguatges, explora maneres diverses de construir relats i aprofundeix en l’exercici d’anar una mica més enllà. Les alquimies en eixa projecció seran audiovisuals: cartografies sensibles, transmutacions de sentits, enamoraments sobtats experimentals.

Les nostres xarxes són:

facebook: https://www.facebook.com/ciclohastalastetas

Instagram: https://www.instagram.com/ciclohastalastetas/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: