Escola d’Economia Crítica

La idea de l’Escola d’Economia Crítica sorgeix per diversos motius, sobretot pel desig de generar un espai d’aprenentage col·lectiu, popular i proper, i al mateix temps rigorós respecte al contingut pero crític respecte al biaix ideològic de l’economia ortodoxa convencional.

Tant a la cotidianitat com en els ambients de militància política regne un gran desconeixement sobre els conceptes i el funcionament del sistema econòmic, que ens agrade o no, determinen les nostres vides. Aquest desconeixement està causat principalment per un us del llenguatge intencionadament complex i per un excés d’informació inabarcable, que a la vegada generen desinterés en el comú de la població sobre aquests temes. Per tant, aquest projecte pretén guanyar terreny a aquest desconeixemtn a través de l’aprenentatge col·lectiu a l’abast de tota persona que s’anime a venir.

Entendre com funcione el sistema és impotant per a tot el món. Tant si necessites fer una factura, o si no saps si et convé fer la teva declaració de renda d’enguany, com si vols saber de què van els acords internacionals del TTIP o perquè hi ha un grup anomenat G7, qui són i quin poder tenen sobre tu. En definitiva, l’objectiu d’aquesta escola és aprendre coses útil per al nostre dia a dia, ja sigue per tràmits burocràtics o per destruir el sistema i pensar en com generar alternatives a aquest.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: