13 i 14 de març – Jornades sobre feminismes autònoms i perspectives contra la violència patriarcal

La comissió de gènere de La Cinètika està organitzant unes jornades el 13 i 14 de Març per a continuar debatent, consensuant i consolidant la guia d’actuació enfront de les violències patriarcals en el seu conjunt i concretament en l’espai de la Cinètika.

En aquest marc, i volent donar-li una volta al format perquè sigui més entretingut i enriquidor, hem preparat una programació d’activitats xerrades i tallers.

El dissabte 13 de març es farà de manera oberta al públic i aquesta serà la programació:

 • 10:30h presentació de les jornades
 • 11h presentació del llibre: “¿y qué hacemos con los violadores? ” amb Heura
  Negra
  .
 • 12:30h taula rodona col-lectius no mixtes (encara per confirmar)
 • 14:30h dinar
 • 17h presentació fanzine “Desde, Por y Para, una visión crítica a los
  feminismos autónomos
 • 18:30h pausa per berenar
 • 19h xerra/fòrum violències cisheteropatriarcales i estratègies de
  defensa
 • 20:30h pausa per sopar + dj

El diumenge 14 està pensat només per la gent que participem a La Cinètika, amb la intenció que les persones que compartim espai reflexionem i posem en comú la nostra visió i vivències sobre com el patriarcat i el gènere ens afecten. Per això realitzarem dues activitats al matí:

Taller no-mixte per a masculinitats: els homes parlem entre nosaltres de què implica la nostra identitat de gènere, com condiciona les nostres vides, quina posició social ocupem i com afecta a les nostres relacions.

Trobada no-mixta (trans, persones no binàries, lesbianes i dones cis): amb la intenció de visibilitzar i conscienciar-nos de les maneres en què ens influeix l’opressió i les violències patriarcals en el nostre funcionament, com es manifesten i reprodueixen, les maneres de relacionar-nos dins La Cinètika, i quines dinàmiques i estructures volem canviar.

Diumenge 14 de març; la programació és la següent:

10h a 14h Taller no-mixte per homes (places limitades)
12h a 14h Trobada no-mixta

14:30h – 16:30h Dinar

17h Posada en comú de la info debatuda i treballada en les xerrades i tallers. Definir i consensuar els temes pendents (mixticitat i autodefensa feminista) i acabar de donar forma al conjunt de la guia de prevenció i actuació enfront de les violències patriarcals.

Ens sembla fonamental que totes les que participem de l’espai formem part d’aquestes jornades de visibilització i reflexió col·lectiva, que poguem compartir les nostres perspectives i vivències, les nostres sensibilitats, opinions i crítiques i amb el recull de tota aquesta feina poder acabar de consensuar i conformar la nostra perspectiva de lluita feminista contra totes les violències patriarcals amb les quals convivim.

Per dubtes i aclariments, per apuntar-se al taller i a la trobada del diumenge matí o per qualsevol altra consulta o comunicació podeu contactar-nos al mail de la comissió: comissio_genere_lacinetika@riseup.net

Una abraçada ben forta!

Comissió Gènere La Cinètika

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: