Això és avui – 13/04/21 – Sessió doble de Peter Watkins pel 5è aniversari de La Cinètika

Sessió doble del realitzador Peter Watkins (13/04/21) per 5è Aniversari de la Cinètika

El dimarts 13 d’abril a les 16:30h Proyecciones Grieta projectarà Punishment Park de 1971 i de 88 minuts de durada dirigida i guionitzada per Peter Watkins

Estema al 1970. S’intensifica la Guerra de Vietnam. Hi ha massives protestes públiques als Estats Units i a tot el món. El president Nixon declara un estat d’emergència nacional i les autoritats federals tenen potestat per detenir persones que suposin un risc per a la seguretat interna.

Posteriorment a les 18:30h projectarà Evening Land de 1977 i de 109 minuts de durada dirigida i guionitzada per Peter Watkins.

“Evening Land mostra esdeveniments” ficticis “a l’Europa d’aquell moment començant amb una vaga en una drassana de Copenhaguen causada per la construcció de quatre submarins per a l’exèrcit francès no només perquè la direcció ha proposat una congelació salarial per assegurar el contracte, sinó perquè es descobreix que els submarins han de ser equipats amb míssils nuclears. Al mateix temps, té lloc una cimera de ministres de la Comunitat Econòmica Europea a Copenhaguen, i un grup de manifestants radicals segresten el ministre danès en protesta per la producció de submarins nuclears a Dinamarca, i en suport de les demandes dels vaguistes. La policia danesa no només els ataca brutalment durant una manifestació, també localitzen i rescaten el ministre segrestat i capturen o maten als “terroristes”.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: