Què és La Cinètika?

La Cinètika és un espai okupat, anticapitalista, autònom i feminista de Sant Andreu de Palomar. Estem ubicades a la Rambla Fabra i Puig, 28.

Des de 2016 donant vida a aquest espai que estava abandonat i en desús. S’han fet centenars d’activitats i han passat milers de persones. Volem continuar sent autònomes, ampliar la participació i implicació, i aprofundir en la nostra pròpia autogestió.
Si vols formar part del projecte passa’t per l’assemblea o contacta’ns al correu electrònic: lacinetika@riseup.net

A la Cinètika no venem alcohol amb la idea de generar un altre tipus de dinàmiques als nostres espais. Tampoc servim productes d’origen animal.

Per tal de mantenir l’autonomia de l’espai, a l’assemblea no poden participar persones que militin a partits polítics o tinguin càrrecs de representació política institucional.

Totes les activitats són obertes a tothom, us hi esperem.


BASES de funcionament del nou espai okupat «La Cinètika»


El 2 de abril del 2016 va obrir les seves portes La Cinètika, un centre social declarat com anticapitalista, autònom, i feminista.

Si vols participar de la gestió de l’espai com a individualitat, o vols desenvolupar algun projecte dins d’aquest espai, aquestes són les bases de mínims sobre les quals treballem:

– L’espai treballa sobre una base llibertària: és un espai autònom a les institucions (sense subvencions, ni pactes amb l’Ajuntament), autogestionat, assembleari (funcionant per consens o adhesions, no per votacions i majories), horitzontal, i que per preservar la seva autonomia veta la participació a la asamblea a militants de partits polítics o persones amb càrrecs institucionals de representació política, no formant part de l’assemblea col·lectius politics, sinó individualitats i projectes.

– És un espai feminista, sense cap mena de tolerància davant qualsevol tipus d’agressió, (especialment la violència masclista), que afavoreix la creació de grups no mixtos, i que vol posar la màxima atenció a l’aspecte del gènere en les relacions entre les persones que participin de l’espai.

– És un espai lliure de drogues, d’alcohol i de fum.

– És un espai on no es serveix menjar d’origen animal i que fomenta la participació antiespecista.

– És un espai orientat a projectes, tallers i activitats que afrontin problemàtiques i necessitats del barri, per exemple: salut (física, mental), habitatge, esport, oci no consumista i sa, alimentació, transport, etc. Aquests projectes funcionarien com a unitats autònomes, amb legitimitat per decidir sobre els aspectes relatius a les seves activitats (sempre respectant els mínims abans mencionats).

– És un espai que s’organitza en una assemblea de gestió, formada per les individualitats interessades en mantenir l’espai, on a cada reunió hi ha de participar al menys una persona delegada per cada projecte.

Si estàs d’acord en treballar sobre aquestes bases de mínims, et donem la benvinguda al projecte!

Les assemblees generals o de gestió se celebren cada 1r i 3r diumenge de mes a les 18h.

Per a col·lectius o individualitats interessades en proposar activitats puntuals o de continuitat, escriviu un correu a propostes_externes_lacinetika@riseup.net, i si us plau veniu el 1r i 3r diumenge de cada mes, al principi de l’assemblea general, on es recullen les Propostes Externes.

Si la teva proposta està relacionada amb l’espai del gimnàs, presenta-la directament a l’assemblea del gimnàs, pregunta’ns quan és la propera al correu electrònic del Gimnàs de La Cinètika (gim-lacinetika@riseup.net).

9 comentarios

 1. […] Sobre la Cinétika: https://lacinetika.wordpress.com/acerca-de/ […]

  Me gusta

 2. […] la Cinetika. Fabra i Puig, 32. Metro <L1> Fabra i […]

  Me gusta

 3. Estem interessats en projectar «Tupac Amaru Algo está cambiando» com ho podríem fer?, salutacions cordials…Link https://www.youtube.com/watch?v=LiBjj_Jl7GY

  Me gusta

  1. Hola sergio

   puedes pasarte cualquier domingo a las 19H por la cinetika y te explicamos como funciona para proyectar.

   un saludo, cualquier cosa escribenos a
   lacinetika@riseup.net

   gracias!

   Me gusta

 4. Este domingo 25 estaréis? a la 19Hs.

  Me gusta

 5. Nos vemos entonces, hasta la vista…!!!

  Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: