CARTELLERA

Comença l’any i el cinema no s’atura. Aquí podeu consultar la imprescindible programació regular dels dijous i divendres. És possible que aviat augmentem els dies de projecció. A més, altres activitats esporàdiques s’aniran anunciant al blog. Versió original subtitulada, excepte on sigui indicat. Entrada lliure, sempre.Dijous 03 — 20h

Swing. Tony Gatlif. França, 2002
En Max s’apropa, acompanyat de la seva nova amiga Swing, a la vida de la comunitat gitana d’Strasbourg i la seva música Manouche.

Divendres 04 — 19:30h

Haru en el reino de los gatos. Hiroyuki Monita. Japó, 2002
La Haru és una tímida estudiant d’institut que descobrirà per casualitat que pot comunicar-se amb els gats i formar part del seu món misteriós. [en versió doblada]

Dijous 10 — 20h

Roma. Alfonso Cuarón. México, 2018
La vida a casa d’una família de la petita burgesia mexicana dels anys setanta, de mans de la minyona Cleo. Els conflictes socials i personals d’una època convulsa.

Divendres 11 — 19:30h

Kin-Dza-Dza! Georgi Daneliya. URSS, 1986
Dos estranys són teletransportats accidentalment al desert planeta Plyuk i hauran de trobar la manera de tornar a casa. Això si sobreviuen a l’experiència.

Dijous 17 — 20h

Poble Rebel. Damià Puig. Catalunya, 2018
Presentat pels seus realitzadors, aquest documental fa un repàs pels diversos moviments socials catalans i la repressió del poder des del 1974. De l’assassinat de Puig Antich a l’actualitat.

Divendres 18 — 19:30h

Harry Potter y la piedra filosofal. Chris Columbus. UK, 2001
Primera entrega de la saga entorn el jove orfe Harry, que s’iniciarà a una escola molt especial i acabarà coneixent una realitat paral·lela de màgia i intriga. [en versió doblada]

Dijous 24 — 20h

A fábrica de nada. Pedro Pinho. Portugal, 2017
Els treballadors d’una empresa d’ascensors portuguesa descobreixen amb sorpresa que els propietaris han escampat la boira.

Divendres 25 — 19:30h

Me & Earl & the dying girl. Alfonso Gómez-Rejón. EUA, 2015
En Greg i el seu amic Earl coneixen la Rachel, que pateix leucèmia, i decideixen fer una pel·lícula per a ella.

Dijous 31 — 20h

Causa 661/52. La insolencia del condenado. Falconetti Peña. Espanya, 2009
El realitzador ens presentarà el llibre Los sucesos revolucionarios de Bujalance i aquest documental, que recupera la memòria de la lluita antifranquista andalusa i denuncia el seu oblit interessat.

 

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: