PROJECTES

Aquest espai és on podeu saber quins són els projectes permanents de La Cinètika i està en contínua construcció.
L’anirem actualitzant 😉


BCN POSA’T SOSTRE: és una iniciativa que neix com a complement del Sindicat d’habitatge de Sant Andreu i l’Oficina per l’Okupació de Barcelona per donar suport tècnic en la identificació de problemes estructurals i constructius en habitatges de casos dels dos col·lectius. Espai per a la investigació i desenvolupament d’eines per a detectar, estudiar i combatre processos de violència urbana a Barcelona tals com la Gentrificació o la Geografia de Classe.
El 1r i 3r dimarts de mes, de 16h a 19h.
Atenció de casos a partir de les 17:30h.
S’agraeix avisar per e-mail per a una millor organització a: bcnposatsostre@gmail.com
Si podeu aportar informació visual (fotos, documents, etc) serà molt més fàcil.

BOCAOS: el sopador per a l’autogestió de La Cinètika. Cada divendres a partir de les 21h (més o menys).
https://www.instagram.com/cenador.bocaos/

PROYECCIONES GRIETA: CINEMA DELS DILLUNS, proyeccionesgrieta@gmail.com
Projeccions de cinema enfatitzant a les esquerdes (hackeig) de les cultures que es poden qüestionar des d’un visionat.
Proyecciones Grieta neix a mitjans del 2017 en el context de l’associació cultural “El Pumarejo de Vallcarca” fins a mitjans del 2018, i posteriorment, s’estableix a La Cinètika des de l’abril del 2019, projectant els dilluns a les 19h amb una introducció a la pel·lícula i posteriorment amb una conversa entre totes les presents. Esteu totes convidades!!!!
https://www.instagram.com/proyeccionesgrieta/

CINEMA DELS DIJOUS: cinema.lacinetika@gmail.com

CINEMA DELS DIVENDRES: cinemadelosviernes@gmail.com
Projecció de pel·lícules comercials. L’objectiu principal es l’entreteniment. El primer divendres de mes es projecta cinema infantil.

“EL SOTRAC”: biblio.lacinetika@riseup.net
Biblioteca crítica de La Cinètika.
Tots els
dimarts i dijous de 18h fins les 21h, trobaràs una selecció de llibres on destaca el feminisme, l’anarquisme i la contracultura, però també tota mena de literatura crítica, així com narrativa, art, novel·la gràfica i textos infantils.
Fomentem grups de lectura i acollim xerrades i presentacions.
Un punt de trobada on compartir projectes i idees transformadores i revolucionàries, on difondre el pensament lliure, crític i antiautoritari. Una eina per al debat, l’anàlisi i la reflexió.

ESCOLA D’ECONOMIA CRÍTICA: escuelaeco@riseup.net
Espai d’aprenentage col·lectiu, popular i proper, al mateix temps que rigorós respecte al contingut però crític respecte al biaix ideològic de l’economia ortodoxa convencional. Els divendres, cada quinze dies  a les 19.30h.

GIMNÀS: gim-lacinetika@riseup.net
És un projecte pensat per i per a l@s veïn@s del barri, que va més enllà de l’esport i pretén establir vincles amb entitats tant de San Andreu com d’altres barris que comparteixin la nostra filosofia social. És l’excusa per conèixer-nos, donar-nos suport i crear llaços dins de la comunitat. No pensem en competir sinó en compartir trobades i experiències a través d’hàbits saludables.
Practiquem esport com una eina de transformació social per desactivar els discursos de l’odi i crear dinàmiques solidàries i inclusives.

  • Arts marcials mixtes: divendres 18h a 20h;
  • Bujinkan Budo Tai Jutsu: dimecres de 16 a 17:30h, bujinkanSTAP@protonmail.com;
  • Kick Boxing: dilluns i dimecres de 17:30 a 19:30h;
  • Muay Thai: dimarts i dijous de 19:30h a 21:30h; Muai Thai (grup tancat): dimarts i dijous de 17:30 a 19:30h i divendres de 16 a 18h;
  • Yoga: dimecres de 11:30 a 13h;
  • Zumba: dilluns i dimecres de 19:30h a 21:30h.

ASSEMBLEA del GYM: 2a setmana de mes, els dimarts o dimecres (alterns), a les 17h; 4a setmana de mes, els divendres a les 18h.

LOCAL D’ASSAIG MUSICAL: localesensayocinetika@gmail.com
Som un local d’assaig autogestionat i obert a propostes musicals de tota mena. Funcionem de manera horitzontal mitjançant una assemblea mensual. Si estàs interessada a saber quelcom més sobre el projecte i com pots participar, escriu-nos.

LA BICINÈTIKA: Cada dijous de 18h a 21h, trobareu obert el TALLER DE BICIS de La Cinètika, entrant a mà dreta.
Aprèn a reparar la teva bici amb les teves mans, sense un euro.
Reutilitza, recicla, redueix.  😉

SALA DE CONCERTS: sala1concerts@gmail.com

TALLER DE DANSA TERÀPIA NO MIXTE, tots els dimecres a les 19.30 h. (+34 689 264 300)
És una proposta per a que a través de la dansa puguem generar vincles i compartir vivències entre dones, bolleres, trans i persones no binàries del barri i els voltants. Uns vincles que sorgeixin i parteixin dels nostres cossos diversos i dels nostres moviments únics, creatius i espontanis.
Aquest taller és un convit a immergir-nos en un procés de descoberta i expressió grupal a través del moviment i la dansa lliure.

TALLER DE SERIGRAFIA: latiaakrata@gmail.com
Ens diem “La Tía Àkrata” i ens definim com un taller de serigrafia subversiu i solidari. Espai autogestionat i dirigit tant a associacions i col·lectius per poder estampar els seus dissenys i treure així un benefici pels seus propis projectes com també a les persones individuals que vulguin apropar-se i conèixer el món de la serigrafía, promovent així el DIY. El taller no té cap ànim de lucre, l’únic càrrec que s’aplica es 1€, apart del preu del material usat, per al manteniment del taller i la compra de més eines i recursos necessaris. Ens reunim els dimarts a les 18h tot i que podem ser-hi algun dia més fent feina o estampant algun encàrrec.

TALLER DE TEATRE AUTOGESTIONAT: Projecte de teatre en què lxs  integrants decideixen el seu propi guió 😉
Cada dimecres de 17.15h a 18.45h, la proposta momentània és que una persona alterna porti pensades diferents dinàmiques de teatre. Però aquesta és només la proposta inicial, potser s’acaba fent una obra de teatre, un curt … o es queden així! Totxs juntxs decidint què, com i on.
Col·lectivament, fent una nova, única i original forma de teatre!

A MÉS DELS PROJECTES ANTERIORS I PROPIS, A L’ESPAI DE LA CINÈTIKA TAMBÉ TROBARÀS:

SINDICAT D’HABITATGE DE SANT ANDREU: santandreuhabitatge@gmail.com
Cada dilluns a les 18 h, es reuneix un grup de veïnes que hem decidit a organitzar-nos per defensar les nostres cases. Perquè entenem que la nostra llar és un dret fonamental, i no una mercaderia per fer-ne negoci. Importen més les nostres vides que la butxaca d’uns quants especuladors. Activem la solidaritat veïnal per buscar solucions col·lectives als nostres problemes comuns, ajudant-nos les unes a les altres. Entre totes som molt més fortes! De casa nostra i de Sant Andreu no marxem!
Twitter: @habitatgeSTA

La XARXA D’ALIMENTS de la Xarxa de Suport Mutu de Sant Andreu: xarxasuportstap@riseup.net
Un punt d’intercanvi d’aliments on el suport mutu és el motor del projecte. Recollida d’aliments i productes d’higiene: els
dimarts de 12.30h a 14h, els dimecres de 12:30h a 14h i de 16h a 18h. Si vols col·laborar o necessites fer xarxa per cobrir les necessitats, pots entrar a la Comissió de Suport Veïnal, Cures i Seguretat Sanitària o pots contactar amb la Xarxa de Suport per correu.


LA CINÈTIKA, AUTÒNOMA, FEMINISTA I ANTICAPITALISTA!

A %d blogueros les gusta esto: