PROJECTES

Aquest espai és on podeu saber quins són els projectes permanents de La Cinètika i està en contínua construcció.
L’anirem actualitzant 😉


BCN POSA’T SOSTRE: és una iniciativa que neix com a complement del Sindicat d’habitatge de Sant Andreu i l’Oficina per l’Okupació de Barcelona per donar suport tècnic en la identificació de problemes estructurals i constructius en habitatges de casos dels dos col·lectius. Espai per a la investigació i desenvolupament d’eines per a detectar, estudiar i combatre processos de violència urbana a Barcelona tals com la Gentrificació o la Geografia de Classe.
El 1r i 3r dimarts de mes, de 16h a 19h.
Atenció de casos a partir de les 17:30h.
S’agraeix avisar per e-mail per a una millor organització a: bcnposatsostre@gmail.com
Si podeu aportar informació visual (fotos, documents, etc) serà molt més fàcil.

BOCAOS: el sopador per a l’autogestió de La Cinètika. Cada divendres a partir de les 21h (més o menys).
https://www.instagram.com/cenador.bocaos/

PROYECCIONES GRIETA: CINEMA DELS DILLUNS, proyeccionesgrieta@gmail.com
Projeccions de cinema enfatitzant a les esquerdes (hackeig) de les cultures que es poden qüestionar des d’un visionat.
Proyecciones Grieta neix a mitjans del 2017 en el context de l’associació cultural «El Pumarejo de Vallcarca» fins a mitjans del 2018, i posteriorment, s’estableix a La Cinètika des de l’abril del 2019, projectant els dilluns a les 19:30h amb una introducció a la pel·lícula i posteriorment amb una conversa entre totes les presents. Esteu totes convidades!!!!
https://www.instagram.com/proyeccionesgrieta/

CINEMA DELS DIJOUS: cinema.lacinetika@gmail.com
Cada dijous a les 20h del vespre, ens trobem per mirar cinema amb una perspectiva crítica. Cinema que ens emociona i ens fa pensar. Projectem clàssics internacionals, documentals, cinema social i films al marge de la indústria comercial. Les pel·lícules són en versió original subtitulada i, com sempre, l’entrada és lliure.

CINEMA DELS DIVENDRES: cinemadelosviernes@gmail.com                                                                                                     Al cinema divendres projectem pel·lícules de caire més populars, taquilleres i properes amb l’objectiu d’obrir a tot el barri el projecte de La Cinetika. El primer divendres de mes projectem cinema infantil per a tota la família i l’últim divendres pel·lícules de l’àmbit nacional. Tots els beneficis del cinema divendres són per l’autogestió de l’espai. Cada divendres a les 19:30h.

BSO: BSO-lacinetika@riseup.net                                                                                                                                                        La idea és projectar pel·lícules, documentals, actuacions en directe o qualsevol altre format on la música sigui l’element aglutinador, i se n’explorin les capacitats de dictar forma i contingut.
L’objectiu és, també, respondre la pregunta: Què pot aportar una sala de cinema a la manera com vivim la música?
Col·laborem per decidir les projeccions que segueixin aquestes premisses. Les projeccions es fan els dissabtes, en un horari variable.
Interessades en participar: BSO-lacinetika@riseup.net

«EL SOTRAC»: biblio.lacinetika@riseup.net
Biblioteca crítica de La Cinètika.
Tots els
dimarts i dijous de 18h fins les 20h, trobaràs una selecció de llibres on destaca el feminisme, l’anarquisme i la contracultura, però també tota mena de literatura crítica, així com narrativa, art, novel·la gràfica i textos infantils.
Fomentem grups de lectura i acollim xerrades i presentacions.
Un punt de trobada on compartir projectes i idees transformadores i revolucionàries, on difondre el pensament lliure, crític i antiautoritari. Una eina per al debat, l’anàlisi i la reflexió.

ESCOLA D’ECONOMIA CRÍTICA: escuelaeco@riseup.net
Espai d’aprenentage col·lectiu, popular i proper, al mateix temps que rigorós respecte al contingut però crític respecte al biaix ideològic de l’economia ortodoxa convencional. Un dimarts al mes a les 20h.

GIMNÀS: gim-lacinetika@riseup.net
És un projecte pensat per i per a l@s veïn@s del barri, que va més enllà de l’esport i pretén establir vincles amb entitats tant de San Andreu com d’altres barris que comparteixin la nostra filosofia social. És l’excusa per conèixer-nos, donar-nos suport i crear llaços dins de la comunitat. No pensem en competir sinó en compartir trobades i experiències a través d’hàbits saludables.
Practiquem esport com una eina de transformació social per desactivar els discursos de l’odi i crear dinàmiques solidàries i inclusives.

ASSEMBLEA del GYM: 2a setmana de mes, els dimarts o dimecres (alterns), a les 17h; 4a setmana de mes, els divendres a les 18h.

LOCAL D’ASSAIG MUSICAL: localesensayocinetika@gmail.com
Som un local d’assaig autogestionat i obert a propostes musicals de tota mena. Funcionem de manera horitzontal mitjançant una assemblea mensual. Si estàs interessada a saber quelcom més sobre el projecte i com pots participar, escriu-nos.

LA BICINÈTIKA:
Cada dijous de 18h a 21h, trobareu obert el TALLER DE BICIS de La Cinètika, entrant a mà dreta.
Aprèn a reparar la teva bici amb les teves mans, sense un euro.
Reutilitza, recicla, redueix.  😉

SALA DE CONCERTS: Des del projecte de Sala 1 el que fem és crear un espai on poder realitzar concerts, presentacions, exposicions i d’altres activitats que necessitin un espai ampli i cert tipus d’equip de so i llums. Tot gestionat per assemblees i de forma autogestionada. Algunes de les propostes les muntem des del projecte de la Sala 1 i d’altres les rebem de manera externa. Participa-hi i envia’ns la teva proposta! El correu de contacte és: lasala01@protonmail.com

TALLER DE TEATRE AUTOGESTIONAT: Projecte de teatre en què lxs  integrants decideixen el seu propi guió 😉
Cada dijous a les 19h-20:30h, t
’agradaria fer teatre en un ambient de confiança en que totis aprenem de totis? Al taller de teatre autogestionat de la Cinètika arranquem el curs amb ganes de continuar amb el nostre projecte i busquem noves membres que tinguin motivació i ganes de fer pinya. No cal que tingueu cap experiència prèvia, tothom és benvingudi! Amb nosaltris podràs gaudir de diferents dinàmiques de teatre encarades a la improvització, el treball d’escenes, etc. A més, podràs aprendre a dirigir dinàmiques i fer «de profe».

BROSSA BLANCA: És un podcast anticapitalista i en clau d’humor. Parlem de lluites socials i laborals que son temes silenciats pels mitjans de comunicació: l’emergència climàtica. Si voleu col·laborar, aprendre a fer ràdio, o simplement compartir coses, contacteu amb nosaltres!  Escolteu-nos a ivoox  i a spotify.

E-mail: brossablancapodcast@gmail.com                   Twitter: @brossablanca                   Instagram: @brossablanca

A MÉS DELS PROJECTES ANTERIORS I PROPIS, A L’ESPAI DE LA CINÈTIKA TAMBÉ TROBARÀS:

SINDICAT D’HABITATGE DE SANT ANDREU: santandreuhabitatge@gmail.com
Cada dilluns a les 18 h, es reuneix un grup de veïnes que hem decidit a organitzar-nos per defensar les nostres cases. Perquè entenem que la nostra llar és un dret fonamental, i no una mercaderia per fer-ne negoci. Importen més les nostres vides que la butxaca d’uns quants especuladors. Activem la solidaritat veïnal per buscar solucions col·lectives als nostres problemes comuns, ajudant-nos les unes a les altres. Entre totes som molt més fortes! De casa nostra i de Sant Andreu no marxem!
Twitter: @habitatgeSTA

La XARXA D’ALIMENTS de la Xarxa de Suport Mutu de Sant Andreu: xarxasuportstap@riseup.net
Un punt d’intercanvi d’aliments on el suport mutu és el motor del projecte. Recollida d’aliments i productes d’higiene: els
dimarts de 12.30h a 14h, els dimecres de 12:30h a 14h i de 16h a 18h. Si vols col·laborar o necessites fer xarxa per cobrir les necessitats, pots entrar a la Comissió de Suport Veïnal, Cures i Seguretat Sanitària o pots contactar amb la Xarxa de Suport per correu.

COLZE A COLZE: https://colzeacolzeblog.wordpress.com/
Col.lectiu antirepressiu per afrontanr plegades la repressió que pretén dissuadir-nos, immobilitzar-nos, desanimar-nos. Juntes, no aïllades, fent-nos costat. Amb la força que ens procura entendre les diferències i aprendre a trobar-nos en les complicitats.


LA CINÈTIKA, AUTÒNOMA, FEMINISTA I ANTICAPITALISTA!

A %d blogueros les gusta esto: