Això és avui: 29/06/24 Tarde solidària amb el Club Social Esportiu Antifeixista La Cultura del Barrio, de Buenos Aires

La Cultura Del Barrio va nàixer fa 13 anys com el primer i únic club social i esportiu antifeixista d’Amèrica Llatina. El club és una continuació directa, i una expansió, del treball d’Acció Antifeixista Buenos Aires, que celebra el seu 23 aniversari en 2024.

En este moment, l’Argentina es troba enmig d’una crisi social i econòmica sense precedents: el poder adquisitiu del salari d’una treballadora és hui menys del 50% del que era fa només tres mesos, i la inflació continua superant el 10% mensual.

La Cultura Del Barrio s’esforça per mantenir unes quotes d’afiliació accessibles en el club (i mai es rebutja a ningú d’una activitat per falta de diners!), així com uns preus populars per a totes les activitats. Però les reformes ultres liberals de l’economia han desregulat completament els preus, la qual cosa ha provocat pujades d’entre el 100% i el 500% per a tot, des de l’electricitat fins al lloguer, passant per la compra de material.

El panorama no és encoratjador, però és precisament en els moments en què la classe capitalista està duent a terme el seu atac més frontal contra les treballadores, tractant d’imposar una visió de la societat que degrada la nostra existència a una guerra de tots contra tots per a sobreviure, quan és més important secundar i mantenir espais col·lectius autogestionats

Dissabte 29 de juny des de les 15h:
Projectarem el documental de La Cultura del Barrio.
Xerrada amb Lau Olivera & Luis Tabera referents de La Cultura del Barrio y Accion Antifascista Buenos Aires.
Venda de samarretes i pegats.
Sparring! Anotota’t amb la teva amiwi a la disciplina que vulgueu!
Menjar vegà.
Rifem un tatuatge i un massatge thailandès.
Serigrafia a la voluntat! Porta roba/tela.

Activitat solidària – tot el que si recaudi anirà a La Cultura del Barrio.

Deixa un comentari