01/06/18 Cinema “Logan”

Logan és una pel·lícula estatunidenca i l’última de la trilogia de Wolverine, basada en els còmics de Wolverine de Marvel Comics, sent produïda per 20th Century Fox. La pel·lícula s’estrenarà el 3 de març de 2017, i estarà protagonitzada per Hugh Jackman, sent aquesta la seva última aparició com a Wolverine a la franquícia de X-Men.

Es tracta del tercer film consagrat al personatge dels còmics editats per Marvel Comics, Wolverine, després de X-Men Origins: Wolverine (2009) i Wolverine: El Combat de l’immortal (2013). Desè film de la franquícia X-Men, marca l’última participació de Hugh Jackman en el paper de Wolverine i de Patrick Stewart en el paper del Professor Xavier. La seva història s’inspira parcialment de la mini-sèries de còmics Old Man Logani creat per Mark Millar i Steve McNiven, aparegut entre juny 2008 i setembre 2009. El film ha estat nominat als Oscars 2018 a la categoria « millor guió adaptat ».

L’any 2029, mentre que els mutants són en vies d’extinció, Logan viu discretament com a xofer de limusina. Vetlla no obstant això sobre el seu vell amic el professor Charles Xavier, molt afeblit, en un racó amagat pròxim de la frontera americano-mexicana amb l’ajuda de Caliban, un dels últims mutants encara vius. Però Logan aviat haurà de sortir de la seva jubilació per ajudar Laura, una jove acorralada per perillosos individus.

baja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari