4/05/24 Cinexions projectarà Cobra verda, Dir. Werner Herzog (1987)

El dissabte 4 de maig a les 12h a la Sala 10, Cinexions projectarà Cobra verda, dirigida per Werner Herzog, de 111 minuts de durada (1987).

Sinopsi:
Francisco Manoel da Silva (Klaus Kinski) és un ranxer brasiler depravat que, a contracor, va a treballar a una companyia minera d’or després que el seu ranxo s’hagi arruïnat per la sequera. Quan descobreix que està explotat financerament, assassina el seu cap i es llança a la cursa per seguir una carrera com proscrit. Es converteix en el famós Cobra Verda, el bandoler més cruel del sertão, al Brasil.

En una visita a la ciutat, da Silva troba i sotmet per la força un esclau que escapa d’una tortura en públic, un acte que impressiona el ric baró del sucre Dom Octávio Coutinho (José Lewgoy). Dom Coutinho, sense saber que tracta amb el llegendari bandit, contracta Da Silva per supervisar els esclaus a la seva plantació de sucre. Quan da Silva embarassa posteriorment les tres filles de Dom, el baró del sucre s’enfada, però la situació es complica encara més quan descobreix que da Silva no és un altre que l’infame Cobra Verde.

Deixa un comentari