Imperdible! Això és avui 16/05/24 – 20h – Cinema dijous: “Tacos de cemento ” Dir. Marcelo Porta (2018) avui amb la participació del director

Celebrant el Dia nacional del teatre a Xile, Avui 16 de maig a les 20h, Cinema dijous projectarà Tacos de cemento. Documental de 2018 de 55′ de durada i comptarà amb la participació del director Marcelo Porta per a quin vulgui xerrar una miqueta en finalitzar la projecció!

Tacos de cemento és un documental sobre el cèlebre director, actor i dramaturg xilè, Andrés Pérez. Artista, activista polític i precursor com a defensor dels drets LGTB+.

Andrés Pérez va ser part del Théâtre du Soleil en Paris companyia fundada per la directora Ariane Mnouchkine. Amb els qui va compartir diversos anys realitzant creacions, recerques i tallers, participant dels espectacles com Els Shakespeare, Richard II, Henry IV, L’Histoire Terrible mais inachevée de Norodom Shinouk Roi du Cambodge, L’Indiade ou l’Inde de leurs Rêve, obra en què va interpretar el rol principal de Gandhi, amb la qual va ser reconegut, admirat i aplaudit pel públic.

Andrés torna a Xile en 1988, al final de la dictadura, i al costat de la companyia Gran Circ Teatre, fa com a director i actor, obres icòniques, com a Època 70 Allèn, La Negra Ester, Madame de Sade, Popol Vuh i La Fugida, es transforma en un dels referents més importants del teatre xilè i llatinoamericà.

Deixa un comentari