Comunicació i protesta contra el poder. (Expo+xerrada)

expocinetika.png

Dissabte 16 de febrer 16.30 Hs

Aquest any una vegada més tindrà lloc a Sant Andreu la quarta edició del festival MDA. En el marc d’aquest festival en el qual hi haurà concerts, exposicions al carrer i moltes coses més, hem col.laborat organitzant una xerrada i una exposició en torn els mitjans de comunicació lliures. Així, hem decidit treure la pols a tot el nostre arxiu de revistes, diaris i publicacions rebels dels anys 80 fins el 92 en els quals es recullen temes com l’antifeixisme, l’egologisme, feminisme, insubmisió, okupació i molt més. Això servirà de teló de fons per a la xerrada sobre “Ràdios, Revolució Social en l’Era Post-digital” que comptarà amb la participació de Ferran Aisa, Ràdio Bronka i Ràdio Contrabanda. No us ho perdeu!

Ferran Aisa i Pàmpols és un escriptor i poeta, estudiós de la història contemporània de Catalunya i de la història de Barcelona. Ha estudiat el moviment obrer de caràcter llibertari, la cultura popular i la renovació pedagògica. També ha investigat els moviments d’avantguarda artístics i literaris i, en especial, la vida i l’obra de Salvat-Papasseit.

Ràdio Bronka és una emissora de ràdio autogestionada de Barcelona nascuda del moviment associatiu social del barri de les Roquetes, el 1987. Durant tots aquests anys, l’emissió s’ha anat omplint de programes i música de molt diversos estils. Els continguts sempre s’han caracteritzat per la seva visió crítica i de caràcter reivindicatiu de diversos col·lectius socials, reflectint horitzontalment les inquietuds de les persones, des d’una orientació anarquista.

Radio Contrabanda és una ràdio lliure no comercial, assemblearia i autogestionada, que emet a les ones de Barcelona des de gener de 1991. El manteniment de la ràdio depèn de les quotes que paguen les sòcies i socis, sense rebre cap subvenció pública ni privada, ni incloure publicitat en la seva emissió. Les persones associades participen en la presa de decisions i treballen voluntàriament per tirar endavant aquest projecte.

<<<<<<<<<<A La Cinètika a partir de las 16:30. // Rambla de Fabra i Puig, 28>>>>>>>>>>>>

Deixa un comentari